למנהם האשי של הפורום

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/03/2001 | 10:43 | מאת: מילי

ברצוני להביע את אכזבתי על כך שאנשים מנסים להיעזר בכם אך אתם עוזרים על פני השטח. הייתי רוצה שתתן דעתך לתגובה שלי לתשובתך. תודה שהחזרת לי תשובה אך הגבתי עליה ולא נענתי , (וכך עוד כותבים אחרים שממתנים לתשובות ממך.) ממני מילי

15/03/2001 | 10:43 | מאת: מילי

מילי כתב/ה: > > ברצוני להביע את אכזבתי על כך שאנשים מנסים להיעזר בכם > אך אתם עוזרים על פני השטח. > הייתי רוצה שתתן דעתך לתגובה שלי לתשובתך. > תודה שהחזרת לי תשובה אך הגבתי עליה ולא נענתי , (וכך עוד כותבים > אחרים שממתנים לתשובות ממך.) > ממני מילי >

15/03/2001 | 18:47 | מאת: ד"ר דרור גרין

מילי יקרה, לפורום הזה ישנם מספר מנהלים, וכל אחד מאתנו מתמחה בתחום אחר של חיי הנפש, החל בפסיכיאטריה ובטיפול תרופתי, וכלה בפסיכותרפיה (טיפול בדיבור). אל אחד מאתנו משתדל לענות על השאלות בתחום התמחותו. התשובות שלנו אינן תחליף לטיפול, ואפילו לא עצות מקצועיות, משום שאין באפשרותנו לקבל תמונה מלאה של מצב הפונים. אכן, העזרה שלנו היא שטחית, ומיועדת לתת מענה מיידי, ולהפנות את מי שזקוק לכך לעזרה מקצועית. את צודקת. לא תמיד אנחנו נמצאים כאן, ולא תמיד אנחנו יכולים לתת תשובות מיידיות. זהו אחד מחסרונותיו של פורום באינטרנט. אני מבטיח לך שכולנו מנסים לסייע ככל האפשר, ואני מתנצל אם לעתים התשובות שלנו אינן מספקות. בברכה, דרור גרין

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית