לרחל(זאת שהייתה כאן קודם)

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/03/2001 | 22:34 | מאת: אליאן

אני חושבת שאוכל למצוא אצלך תשובות לשאלות רבות שמטרידות אותי.! האם את מוכנה לענות לי?

15/03/2001 | 14:05 | מאת: רחל (זאת שהיתה כאן קודם)

שלום לך יקירתי! זה עתה השמנתי בקילו... מנחת.... :-) תודה על המחמאות, אני באמת עוסקת בתחום טיפולי, אבל תרשי לי להמשיך ולהסתיר את זהותי- המקצועית והאחרת. אין כמו טפיחה על השכם וכמה מחמאות כדי לעזור לאדם לעבור את קשיי היום יום. לכולנו יש כאלה. יש זמנים קשים יותר- וקשים פחות. יש מצבים נעימים- ולא נעימים. יש המון תחומי ביניים. הכל ביחד מצטרף לחויה הקיומית של כל אחד ואחד. מליארדי אנשים יש בעולם- ואין אחד שחווה את קיומו בדיוק כמו חברו. אני שמחה לחלוק איתך את מקצת חויותי הרגשיות, ואם תמצאי בכך תשובה לשאלות שמעסיקות אותך- אני ארגיש סיפוק, הנאה וגאוה. בכך תתרמי לי... ועוד רציתי לומר, שלמדתי הרבה דברים, כאן בפורום, גם בלי לשאול... למדתי הרבה גם ממך. אז את מוזמנת להמשיך ולחפש תשובות. לא בטוח שנמצא אותן, אבל עצם החיפוש- נראה לי מרתק מאין כמוהו. להתראות.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית