לד"ר גרין היקר!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/03/2001 | 19:50 | מאת: שירי

ראשית כל תודה על תגובתך. שנית. בהקשר למה שכתבת: שלא סיפרתי מספיק ולא פירטתי יותר על מצבי. יש כאן טעות. כתבתי לך מכתב שבו הפניתי אותך למכתב אחר -מכתב שבו סיפרתי עליי מא ועד ת. ציפיתי לתגובתך אך מאחר שהפורום התמלא במכתבים .המכתב שלי שעונה לשם:"מעגל סגור?", הועבר לעמוד הקודם ולכן לא ניתן לראות אותו. משום כך חשבת שלא סיפרתי מספיק פרטים. אודה לך מקרב ליבי אם תפנה לעמוד הקודם ותחפש את מכתבי:"מעגל סגור?". תודה מראש. שירי. לאביב:אין לי מילים נוספות לומר לך חוץ מ... תודה.

14/03/2001 | 23:46 | מאת: ד"ר דרור גרין

שירי יקרה, אני מתנצל אם החמצתי את התשובה שלך. אחפש בעמוד הקודם, ואשתדל להגיב מחר. דרור גרין (ללא ד"ר)

15/03/2001 | 13:22 | מאת: רוז

עד שיתרגלו בלי הד"ר, תגמור ת'דוקטורט ותצטרך להפוך בחזרה. אבל אז זה ישמע , מה זה שחצני...

15/03/2001 | 06:52 | מאת: אביב

באמת אין על מה להגיד תודה, לא עשיתי כלום, חוץ מליהיות פה, ואני באמת עדיין פה אם בא לך, מחזיקה לך אצבעות שתצליחי, ושיהיו לך ימים טובים יותר.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית