מטכונדריה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/03/2001 | 10:08 | מאת: אסתי

רציתי לברר מהי מחלת המטכונדריה (אני מקווה שאני הוגה את השם נכון). החולה בת 10 סובלת מרגרסיה והרופאים טוענים כי מדובר במחלה נדירה. אני מעוניינת לקבל מידע על מחלה זו. חשוב לציין כי הילדה סובלת ממחלת נפילה.

14/03/2001 | 19:38 | מאת: רוז

מיטוכונדריה, למרות שזה נשמע כמו קללה, זו לא מחלה. מיטוכונדריה זה הגופיף שתפקידו תהליכי הנשימה בתוך כל תא ותא בגוף,והוא מאוד חיוני, בלעדיו אין חיים בתא, עכשיו תנסי לשחזר מה אמרו הרופאים . מחלת הנפילה נקראת אפילפסיה, וזו לא מחלה נפשית אלא גופנית עם הסבר פיסיולוגי מובהק. תנסי בפורום נוירולוגיה.

14/03/2001 | 20:49 | מאת: אופיר

אולי התבלבת... הכוונה היא לאסתי לא לרוז :-) אולי אם תגידי מה בדיוק הבעיה,אז אולי מישהוא כאן ידע את השם הנכון אופיר

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית