לדרור גרין ולשירי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/03/2001 | 08:12 | מאת: אביב

בוקר טוב, בעמוד הזה למטה יש הודעה בשם "מעגלסגור ?" משירי. נראה לי שאיכשהוא קצת הסוויתי אותה בכך שעניתי לה, אבל למעשה היא מיועדת לאנשי המקצוע פה בפורום, ובאחת מהכותרות אפילו אליך אישית (מצוין שם לד"ר גרין). אני לא בעלת מקצוע, וכל התשובות שנתתי לשירי, הן תשובות שלי בתור מישהי שחווה את הדברים, ולכן אני אשמח אם תוסיף את הארותיך קודם כל בשביל שירי, שהפנתה את השאלה אליך ואני איכשהוא טשטשתי אותה, ואולי גם בשבילי, כדי שלא ארגיש שגרמתי יותר נזק מתועלת, בכך שעניתי לה, וגרמתי שאנשי המקצוע יתעלמו מבעיתה. תודה ויום טוב, אביב.

14/03/2001 | 10:39 | מאת: אביב

לפי דעתי התגובה אלייך נכתבה בטעות למישל, אבל כל הפרטים תואמים את הסיפור שלך ולא של מישל, תקן אותי דרור גרין אם אני טועה.

14/03/2001 | 10:42 | מאת: אביב

ואולי בעצם לא, טעות שלי, סליחה, כנראה באמת רציתי לראות תגובה, וחיפשתי אותה במקום שלא היתה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית