לדר פלד- עוד מעט והבן שלי יטרוף אותי!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/03/2001 | 21:08 | מאת: אליאן

בני מקבל ריספרידל ולפונקס (פניתי אליך בעבר גם טלפונית) וכל הזמן אוכל! מרגע שהוא מגיע הבייתה הוא לא מפסיק לאכול ואי אפשר לעצור אותו! הוא כבר שוקל 88 ק"ג וגובהו 167 ס"מ והוא רק בן 14 . לפעמים הוא משתמש באמצעים לא כשרים על מנת להשיג אוכל כאשר אני מגבילה אותו! מה לעשות? אני רוצה לציין שלאחר תקופה של כמה חודשים חזרו "החברה" הדמיוניים והפחדים! ולשאלתי השניה האם כדאי להוריד ממינון הלפונקס ולהגדיל במינון הריספרידל? יש לי הרגשה שהריספרידל עזר יותר. המינון שהוא מקבל הוא 150 מ"ג לפונקס ושני מיליגרם ריספרידל! אנא תשובתך דחוף! תודה!!!

13/03/2001 | 21:57 | מאת: רחל (זאת שהיתה כאן קודם)

רק רציתי לומר לך לילה טוב... טוב לראות שמות מוכרים בפורום. אני לא מרגישה שיש לי מה להגיד לגבי תופעת האכילה של הילד, לא פשוט מה שאת עוברת, ממש זמנים קשים. רציתי רק לשלוח לך חיבוק, וגם חיבוק לילד. הלואי ויעלמו הפחדים.

14/03/2001 | 01:39 | מאת: אליאן

רחל, תודה ! את נשמה אמיתית!!!!!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית