נדודי שינה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/03/2001 | 14:41 | מאת: רפי

שלום, מזה מס' שבועות איני נרדם בלילות, האם ישנו כדור היכול להקל עליי? תודה רפי

13/03/2001 | 21:08 | מאת: ד"ר אבי פלד

הסיבות לחוסר שינה הם מרובות - חלקן פסיכולוגיות חלקן רפואיות גופניות לא מומלץ לטפל בחוסר השינה ללא ידיעה ואיבחון של הגורמים לחוסר השינה יותר מקצועי ויותר נכון לטפל בסיבות לחוסר השינה האם מדובר בקושי להרדם או התעוררות מוקדמת ? - האם מדובר בהתעוררות באמצע הלילה או שילוב של כל השלושה? בן כמה אתה ? האם אתה סובל ממחלה גופנית כל שהיא? האם אתה ליפני מבחן כל שהוא בחיים, או לפני תפקידים דורשניים ? האם יש לך שינויים קיצוניים בחיים? כל אלה שאלות רלוונטיות כדי להתחיל לאבחן כיווהים אפשריים צור איתי קשר ליעוץ נוסף דרך לחיצה על שמי בדף הפורום

14/03/2001 | 08:30 | מאת: רפי

ד"ר פלד שלום, נדודי השינה שלי נובעים ממשבר אישי עמוק כתוצאה ממערכת יחסים זוגית לקוייה וממחלה של אחד ההורים.יש לי חוסר שקט, חוסר מנוחה, אני טרוד במחשבות בלי סוף.הפסיכולוגית שלי המליצה לי לקחת כדורי הרגעה בשם קסנט אבל זה כרוך במרשם רופא. אני יודע שיש כדורי שינה האם זה ממכר? אודה על עזרתך רפי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית