התחזות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/03/2001 | 23:06 | מאת: ד"ר עמיר פרומן

שלום לכולם לאחרונה היו מספר הודעות וויכוחים הקשורים להתחזות. לצערנו, כיון שהדיונים על המתחזה פגעו בפעילות הפורום ולא היו קשורות לנושאים שבהם הוא עוסק, החלטנו למחקן. נשמח אם דיונים שאינם קשורים לנושא בפורום ישארו מחוצה לו. מצד שני- נשמח לשמוע את דעתכם על המחיקה והאם היא תרמה לפעילות הפורום. בברכה ד"ר עמיר פרומן

13/03/2001 | 01:51 | מאת: אחת

שלום ד"ר פרומן! כעיקרון, אני בעד סמוקרטיה והתבטאות חפשית. יחד עם זאת, יש לשמור על הרמה והסדר הטוב של הפורומים. וכשאלה נפגעים - יש בהחלט מקום למחיקת ההודעות הגורמות לכך. ואני מתכוונת לדוגמאות מאוד מסוימות - והן הוויכוחים בין אופיר לבין עוד כמה חבר'ה כאן - כגון הפניה אליו שהוא צריך וטרינר, או השאלה שהופנתה אליו אם כבר כרתו לו את כל האונות במח. הודעות בלשון כזו הן פשוט תת רמה ובושה לפורום ובהחלט ראויות למחיקה. בברכה, אחת.

13/03/2001 | 02:42 | מאת: מאיר

ראיתי את ההודעות- טוב שמחקתם לפחות חלק מהן המילה DOCTORS מחייבת משהו ואני מתכוון לרמה מסויימת שפורום רפואי צריך לעמוד בו בפורום רפואי-לדעתי-אין מקום להודעות שאינן רפואיות: מצד השואל או מצד המשיב היתה כאן התדרדרות ברמה ואני כגולש וותיק מקווה שזה היה זמני.

13/03/2001 | 05:31 | מאת: אופיר

אופיר

13/03/2001 | 21:14 | מאת: אליאן

אופיר! אל תתיאש ואל תתרגש! הכל נובע מצרות עין! יש אנשים שאוהבים לקרוא את מה שאתה כותב.... תרתי משמע!!! בהצלחה!

13/03/2001 | 20:22 | מאת: ד"ר אבי פלד

כן הרמה של הפורום צריכה להשמר

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית