ביטחון עצמי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/03/2001 | 23:01 | מאת: עינב

אני מאבחן אצל בתי בעית חוסר ביטחון עצמי דוגמא : כאשר מבקשים בקבוצה לעשות משהו היא מחכה שמישו יעשה קודם (למרות שהיא מבינה) ורק לאחר מיכן היא עושה (ניגררת) האם זו ביישנות? חוסר ביטחון עצמי? או משהו אחר ואיך אפשר להיתמודד עם זה ?

13/03/2001 | 11:46 | מאת: דניאל

שלום עינב ביטחון עצמי הוא בעיה של הרבה ילדים ומתבגרים חוסר ביטחון עצמי לא נוצר לבד בדקת אם יש לה אי אלו בעיות עם חברים? אולי ישנם דברים לא פתורים ביניכם? אולי היא שואפת לשלמות ולכן קשה לה עם העובדה של כשלון במשימה? כל אלה יתבררו אחרי שיחה קצרה איתה ועוד דבר..... המון עידוד בהצלחה

13/03/2001 | 17:57 | מאת: רוית ניסן

לעינב שלום. לא ציינת את גילה של ביתך. האם היא ילדה, מתבגרת, בוגרת? אשמח לדעת ואז אנסה להשיב. תודה. רוית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית