טלי פרידמן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/03/2001 | 21:23 | מאת: Angel

הדיכאון חוזר......אוף למה דוקא לפני הלילה...? למה במשך היום אני מסוגלת להקיא 4 פעמים ולא להכנס לדיכאון ולא ללחץ וככה פתאום בלילה, 4 שעות אחרי הפעם האחרונה , אני מתחילה לפחד שאולי השמנתי במשך היום , אולי לא עשיתי את זה מספיק טוב , אולי יהיה לי רע מחר (האמת אילו עיקר הפחדים-אני מסווה את הכל בפחד מפני השמנה). מרוב פחד איבדתי את הקול .בשעה האחרונה ניסיתי לדבר 3 פעמים ללא הצלחה.הצלחתי מקסימום להוציא חצי משפט. תחושה פיזית של חוסר אונים .אני לא מוצאת את עצמי. לא מצליחה להרגיע את עצמי.אני גם עייפה מדי.מתה לישון.לא יכולה לישון.זה עושה אותי עצבנית . אוף , אני אפילו מרגישה את הרעב.איך יכול להיות שאני מקיאה כ"כ הרבה ועדיין רעבה.אני מבולבלת לחלוטין.טוב,מה אתם אשמים... לילה טוב לכם, תשנו טוב

13/03/2001 | 09:03 | מאת: שירי

טלי היקרה! את לא ציינת בת כמה את וחבל..רציתי רק לכתוב לך שאני מזדהה איתך. ואני בטוחה שיש עוד המון בנות כמוי וכמוך. אני גם מקיאה אבל לסירוגין יש לי תקופות של שבועיים שאני אוכלת ומקיאה ואני נמצאת במרדף עצמי אחר המשקל...אני פוחדת שלא הקאתי מספיק טוב ,שנשאר לי אוכל בקיבה ואני אשמין,אני לא נרדמת בלילות ואני בדכאון תמידי, יש לי תקופות שאני יוצאת מהבועה קצת ואז אני אוכלת ואוכלת ומשמינה שוב....ואז שוב באה תקופה של הקאות ודיאטות רעב... אני לא יודעת אם קראת את מכתבי אבל אותו דיכאון שאני שרויה בו שגורם לי להקיא ולהשמין ולהרזות...גורם לי גם להדרדר בלימודים אני בכיתה יא ואני מבריזה המון..מרוב שאני שרויה בדכאון כ"כ חזק אני לא יכולה ללכת לבית ספר ...כמו איזהשהוא חבל שמושך אותי למטה ולא נותן לי לעלות,לצאת מהמעגל ,מהבועה. אני מקווה שזה שאת מקיאה ושרויה בדכאון לא משפיע על חייך כמו שעלי...אם לא..תתעודדי ותודי לאלוהים שזו הבעיה היחידה שלך.. הרבה בנות מקיאות,דבר שגורם להם לדכאונות..תזכרי שברגע שאת מפסיקה להקיא את מרגישה יותר טוב[אני מקווה]...קחי את הכוח וצאי מזה עוד שאת יכולה..אל תתני לעצמך להיכנס למעגל סגור ומתמשך.. את לא לבד.שירי

13/03/2001 | 17:59 | מאת: Angel

אני לא טלי אני כתבתי לטלי פרידמן:)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית