לוריון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/03/2001 | 09:28 | מאת: h

רציתי לדעת האם כדור לוריון ממכר?

12/03/2001 | 13:21 | מאת: עודד

מאוד ממכר. ראי קובץ שבקישור: http://www2.iol.co.il/communikit/scripts/forums/live/forums_single_25.asp?rootId=3714730&msg_id=3714730&free_txt=aaaaa

13/03/2001 | 20:45 | מאת: ד"ר אבי פלד

לורויאן הוא תכשיר ששיך למשפחת התכשירים בשם Benzodiazepines למשפחת תכשירים אלו שייכים גם הוואבן, קלונקס, ווליום, קסנקס, היפנודורם, ואחרים - אלו התכשירים היחידים ברפואה שממכרים כמו סמים - לכן פסיכיאטרים לא אוהבים לרשום אותם - יש לקחת אותם רק כאשר באמת צריך ואז לקחת תחת פיקוח רפואי הדוק לזמנים קצרים כדי לא לגרום חס-וחלילה להתמכרות מי רשם לך את התכשיר? מדוע? אין תכשירים יותר בטוחים לטפל בבעיה ? עדכני אותי אולי ניתן לעזור

15/03/2001 | 15:35 | מאת: h

תודה על התשובה, לא ראיתי בכדורים שהזכרת את השם לוריון אני הבנתי שזה אינו כדור ממכר. יש לי חרדת נסיעות. לפני כ 4 שנים היתה לי תאונת דרכים מאז עניין הנסיעות הולך ומחריף. בתחילה המשכתי לנהוג, כיום אין אני נוהגת לעבודה אלה משתמשת בשירות של הסעות או עם בעלי. אין אני עושה נסיעות ארוכות. טופלתי אצל רופאה פסיכואנליטקאית באופן פרטי, ללא שיפור. ממנה וגם מהרופא הפרטי שלי קיבלתי מרשם ללורין אשר עוזר לי "לעבור" את הנסיעה. זה כדור של מ"ג 1 אני נוטלת חצי כדור ולפעמים בכלל לא. כרגע אני מטופלת בשיטת אבי גרינברג בתקווה שזה יצליח, ניסיתי בעבר גם רפלגסולוגיה. מחר אני עומדת בפני נסיעה שהיא מאוד ארוכה עבורי, האם אני יכולה ליטול 2 כדורים בפעם אחת? אני אודה לך על מתן תשובה מיידית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית