seroxat

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/03/2001 | 15:16 | מאת: מיקי

תוך כמה שבועות מתחילת הטיפול בתרופה ניתן להגיד אם היא יעילה לטיפול בחרדות ודיכאון או לא. מה הם אחוזי ההצלחה בטיפול ובמה הם תלויים. במידה ואין הצלחהת מה ניתן לעשות?

12/03/2001 | 23:35 | מאת: דורון

בתור אדם שמשתמש כבר בתרופה כשנתיים אני זוכר שהתרופה החלה להשפיע באופן מלא כשבועיים עד שלושה מיום נטילת הכדור ברציפות . מידת ההצלחה תלוייה באופן שבו הגוף והמוח מגיבים לשינוי הכימי שנעשה ע"י התרופה וחשוב להיות סבלניים למרות שהאדם עצמו סובל מבעיות כמו חולשה או עייפות במשך התקופה הראשונית לנטילת התרופה . במידה ואין הצלחה עלייך לפנות לפסיכיאטר שאתה עמו בקשר ולדווח לו על כך וישנה אפשרות לקבל תרופה אחרת . תחכה קצת ותראה אם השתפר מצבך ואיך אתה באופן כללי? חוזר למצב הרגיל פחות או יותר? איך בני המשפחה שרואים אותך כל יום רואים אותך (חל שינוי? ואם כן אז לרעה או לטובה ?) הכי חשוב תרגע ותתחיל לבנות את עצמך ולרפא את עצמך ע"י שיחות עם פסיכולוג או ידיד טוב שאתה סומך עליו . תעשה את כל מה שעושה לך טוב על הלב והנשמה . מקווה שעזרתי בהצלחה דורון

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית