שמוש בציפראמיל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/03/2001 | 22:25 | מאת: אביעד

עפ"י דיאגנוזה של פסיכיאטר אני סובל מחרדות אני נוטל ציפראמיל עקב תחושת מועקה שעולה לי מכוון הבטן וגורמת לי אי נעימות ודכאון אני לוקח את התרופה כבר חודש וחצי .....בשבועות הראשונים הרגשתי השתפרה ....בשבוע האחרון התופעה חזרה שאלתי היא האם זה ייתכן למרות שאני נוטל את התרופה. מה לדעתך השלב הבא שאני צריך לנקוט עלמנת למנוע תופעות אלה. בתודה מראש

10/03/2001 | 23:14 | מאת: דניאל

יש טיפולים שונים חוץ מרעל זה שנקרא:צ'יפראמיל. ניסית אוליי קודם טיפול אלטרנטיבי? ומניסיון.

10/03/2001 | 23:39 | מאת: יהודה

עזוב את הרעל הזה שהם יקחו תלמד לנשום מהבטן נשימות אחי ללמוד לנשום נכון או שתפסיק לנשום עם תרופות מניסיון

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית