פרופיל 21 - לד"ר פלד דחוף!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/03/2001 | 17:54 | מאת: נדב

תודה על תשובתך בעמוד הקודם לגבי שאלתי . אבל לא ענית לי לגבי : 1. מה אני צריך לעשות אם אני רוצה לקבל רשיון נהיגה ,לדווח למשרד הרישוי , מה אני צריך להגיד להם . בבקשה תעזור לי קצת אני באמת רוצה להוציא רשיון . 2. אם אני רוצה לדעת על איזה סעיף השתחררתי ואם משרד הרישוי יתן לי רשיון נהיגה למי אני צריך לפנות בצבא ? 3. אם אני רוצה להתנדב לצבא האם יקבלו אותי? תודה על העזרה והתמיכה שלך נדב

11/03/2001 | 08:34 | מאת: ד"ר אבי פלד

> > 1. מה אני צריך לעשות אם אני רוצה לקבל רשיון נהיגה ,לדווח למשרד > הרישוי , מה אני צריך להגיד להם . בבקשה תעזור לי קצת אני באמת > רוצה להוציא רשיון . לפנות בהליכים רגילים > > 2. אם אני רוצה לדעת על איזה סעיף השתחררתי ואם משרד הרישוי יתן > לי רשיון נהיגה למי אני צריך לפנות בצבא ? הסעיף חסוי > > 3. אם אני רוצה להתנדב לצבא האם יקבלו אותי? בהתאם לסעיף יתכן > > תודה על העזרה והתמיכה > > שלך נדב

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית