פרופיל 21

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/03/2001 | 17:54 | מאת: נדב

תודה על תשובתך בעמוד הקודם לגבי שאלתי . אבל לא ענית לי לגבי : 1. מה אני צריך לעשות אם אני רוצה לקבל רשיון נהיגה ,לדווח למשרד הרישוי , מה אני צריך להגיד להם . בבקשה תעזור לי קצת אני באמת רוצה להוציא רשיון . 2. אם אני רוצה לדעת על איזה סעיף השתחררתי ואם משרד הרישוי יתן לי רשיון נהיגה למי אני צריך לפנות בצבא ? 3. אם אני רוצה להתנדב לצבא האם יקבלו אותי? תודה על העזרה והתמיכה שלך נדב

11/03/2001 | 02:08 | מאת: אלון ל.

נדב, הצבא מברך על כל אחד שמוכן להגיע לצבא גם אם זה בהתנדבות. ממה שאני שמעתי, אם הבעייה בגינה השתחררת אינה בעייה שאילמלא ולא היו משחררים אותך היית מהווה סיכון ו / או איום כלשהוא בין אם במישירין או בעקיפין לעצמך ו / או לחברה בה אתה נמצא. אל תקבל את דברים אלו כברורים אלא כדעה בלבד לפי מה ששאלתי. אלון

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית