לירון היקר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/03/2001 | 09:27 | מאת: ד"ר אבי פלד

לירון היקר לאחר עיון נוסף מהחומר שכתבתה אני מבין שאתה מדבר מתוך חוסר-ידע מוחלט ולא מתוך כוונת לשון הרע - אני מושך בזאת את איומי כנגדך - וממליץ ללמוד לפני הבעת דעה שיש בה הוצאת לשון-הרע כלפי התחום בהצלחה

10/03/2001 | 10:54 | מאת: יהודה

האם יש משהו שלא נכון במה שכתבתי שם באתר השני אולי תעמיד אותי פעם אחת במקום ותגיד לי לא זה שקר אין דברים כאלה לא חמוד אני היתי שם ליד חדרה עלי אף אחד כבר לא יעבוד ומה עם הסקר האידיוטי זוכר אותו אז אספר לך משהו גם אני השתתפתי בסקר האידיוטי וכפי הידוע לך צריך היתי גם לתת בדיקת דם אך מה לעשות אף רופא לא הצליח להוציא אפילו ד"ר פרקש המומחה הגדול לבדיקות דם לא הצליח מזל שלא היתי אחרי תאונה אחרת כבר היתי מת אז לא לקחו בדיקת דם נווו מה לעשות אנחנו רק בני אדם הכוונה לרופאים שהרי אנו לא נחשבים פעם שאל אותי אחד הרופאים שלכם אחרי ניסיון של מספר פעמים לנעוץ את המחט אם זה כואב נווווו אני כמובן לא בן אדם אז בטח לא כואב לי נכון גם לכלבים כואב יועץ יקר

10/03/2001 | 11:46 | מאת: מלי

יהודה יקר, מספר לא קטן של פעמים יצא לי לקרוא דברים שכתבת. יש בך המון כעס ולפי התגובות שלך שקראתי הצלחתי להבין מעט מהיכן הוא בא. זה מאוד מעניין אותי אשמח אם תרצה לספר לי את ההתחלה. מאוד ריגש אותי מה שכתבת לד"ר פלד זה העביר בי צמרמורת וגבר בי הרצון לשמוע את הסיפור שלך. מלי

11/03/2001 | 08:29 | מאת: ד"ר אבי פלד

יהודה היקר לצערי נפגשת עם החלק ה"חלש" של הפסיכיאטריה הישראלית מזל רע - פגישה עם הפסיכיאטריה במקום הלא נכון בזמן הלא נכון - אני שמח להודיע לך שדברים משתנים במהירות - ומקווה לעתיד טוב יותר - אתה מוזמן לבקר כדי לבדוק בעצמך

10/03/2001 | 11:04 | מאת: לירון

ד"ר גרין שלום שוב. אתה עדין לא עונה לי ולכל האנשים בפורום על השאלות שנשאלו. אני באתי לקבל ידע. אני מבקש שתקרא שוב את מה שרשמתי ותתן לי תשובות. באתי לכאן ב"בורותי" ללמוד עוד ואתה לא מסוגל לספק זאת. אני גם הייתי מבקש אם תוכל שתעיין בספר שציננתי ותתן לי את דעתך על תוכנו ואולי גם על הספר פרקים נבחרים בפסיכיאטריה ועל מבוא לפסיכואנליזה של פרויד. שלך, לירון בירנבוים.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית