מה קרה לפסיכיאטרים של האתר ? אני צריך תשובה דחוף!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/03/2001 | 00:23 | מאת: נדב

פרסמתי כאן הודעה שנוגעת לפרופיל 21 והשלכותיו על החיים האזרחיים בנושא רשיון נהיגה ובכלל. למעט העזרה שקיבלתי מד"ר קפלן אורן שאני מאוד מודה לו על כך ,לא קיבלתי תשובה מפסיכיאטר של האתר ד"ר פלד או כל פסיכיאטר אחר . מדוע אין אפשרות לקבל עצה מפסיכיאטר ? מה קרה פתאום ? תודה על ההבנה נדב

10/03/2001 | 09:31 | מאת: ד"ר אבי פלד

פרופיל 21 ניתן עם סעיף מתאים להפרעה הנפשית אשר גרמה לשחרור - בהתאם לסעיף זה משרד התחבורה קובע כשירות נהיגה - כל מוסד ממלכתי מקיים איזה שהיא מדיניות משלו לגבי בעלי פרופיל זה בהתאם לסעיף

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית