איך לבחור מטפל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/03/2001 | 23:27 | מאת: גלי

לאחר שכבר החלטתי ללכת לטיפול... איך לבחור את המטפל? האם יש אסכולות טיפול שונות, ואם כן כיצד אדע מהי המתאימה לי ביותר ומהי גישת המטפל? והאם לבחור את המטפל מהרשימה ב"דפי זהב"?

09/03/2001 | 11:44 | מאת: ד"ר אורן קפלן

גלי שלום ראשית, סוג המטפל והגישה הטיפולית תלויים גם בסוג הבעיה. יש בעיות הדורשות טיפול פסיכולוגי ארוך טווח, יש כאלה שיותר מתאימות לטיפול קוגניטיבי ממוקד, וכו'. מעבר לכך זה דומה לבחירה של כל איש מקצוע. בד"כ מסתמכים על המלצות של אנשים שעליהם את סומכת. דפי זהב הוא פתרון לאותם מצבים שבהם אין המלצות. נישמח לעזור לך בהמלצה. תוכלי להקליק על שמי או על שם כל יועץ אחר בפורום ולשלוח הודעת דואר וננסה להפנות אותך. צייני היכן את מתגוררת והאם יש לך העדפות מסויימות. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית