לקרן תשובה מאביב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/03/2001 | 12:42 | מאת: אביב

היי, השבתי על שאלתך בעמוד 133, סליחה על האיחור.

04/03/2001 | 21:49 | מאת: קרן

ראשית , תודה רבה על תשובתך היא עזרה לי מאוד. שנית רציתי לומר לך שאת בחורה מדהימה, אני מדי פעם נכנסת לכאן וקוראת גם מה שאת כותבת לאנגל ולטלי . קראתי שעברת דברים לא קלים בכלל ואני מאחלת לך מכל הלב שיהיה לך המשך יותר קל. אני חייבת לציין שממה שאני יודעת על בולמיות שהן בדרך כלל בחורות מאוד אינטילגנטיות . ועליך בולטת תכונה זו . ושוב תודה על תשובתך ולא נורא שהיא הגיעה מאוחר -עדיף מאוחר מאשר אף פעם דך אגב בת כמה את?

05/03/2001 | 09:56 | מאת: אביב

תודה. גרמת לי להסמיק. אני שמחה שהצלחתי לעזור, ואני בת 29.

05/03/2001 | 13:00 | מאת: אביב

סתם שאלה, ומה את עושה פה בפורום ? את לא חייבת לענות, סתם אם בא לך.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית