סכיזופרניה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/03/2001 | 14:05 | מאת: שירה

לד"ר שלום הייתי מעונינת לקבל חומר על מחלת הסכיזופרניה . כמו כן לדעת מהן התרופות והשמות בהם משתשמשים לרפא מחלה זו ? בברכה , שירה

03/03/2001 | 17:14 | מאת: דבורה

אי אפשר לרפא מחלה זו אלא רק להקל על התסמינים והסימנים החיוביים והשליליים! סכיזופרניה זו מתנה לכל החיים....

03/03/2001 | 23:41 | מאת: ד"ר אורן קפלן

שירה שלום יש אינסוף חומר כך שקשה לכוון אותך. אני מציע לך להתחיל מהאינטרנט. הקלדת סכיזופרניה בכל מנוע חיפוש יניב כמות אדירה של חומר. תוכלי לעיין בספרי יסוד בפסיכיאטריה או פסיכולוגיה, יש כמה בעברית. ניתן לעיין באתר של אילן שלהלן יש בו חומר מעניין ולינקים http://talilan.tripod.com/home-page/HEBREW/frames/00_indexH.html ואם יש לך שאלה ספציפית יותר כתבי לנו וננסה לכוון אותך. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית