סמים ותרופות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/03/2001 | 18:00 | מאת: עידן

אני רוצה לעשן גראס אך אני לוקח תרופות מה לעשות אני לא יכול להפסיק את התרופות בבת אחת. אני עדיין חושב שהתרופות פבוקסיל טרנסקל הם הסמים החזקים ביותר שיש שלא מזיקים לגוף פרט להתמכרות. נכון שגראס לא ממכר ואני מעשן מפעם לפעם אך אני גם לוקח תרופות ולכן אולי? הגראס לא משפיע עלי. שמישהו יענה לי כי אני מבולבל וצריך עזרה.

02/03/2001 | 18:19 | מאת: קרן

עידן תחליט מה אתה רוצה תרופות או גראס? ביחד זה לא הולך ולחוד לפי מה שאתה כותב זה גם לא טוב. אני לא מעשנת גראס אבל לוקחת תרופות נגד דיכאון. בעבר עישנתי גראס כל יום וזה לא הוביל אותי לשום מקום, כיום אני מאוזנת פחות או יותר אך עדיין קיימת המשיכה החזקה לקחת סמים אך אני שולטת בה. בקשר אליך אתה כותב שאתה מעשן גראס לפעמים וזה לא משפיע עליך אז למה להמשיך. אם אתה מכור לתרופות הרגעה תעזר ברופאים והם יעזרו לך להיגמל לאט לאט. בהצלחה קרן.

02/03/2001 | 18:24 | מאת: עמית

עידן אני מבין שאתה מחפש ריגושים אבל אתה לא בכיוון הנכון. בשביל ריגושים לא צריך לקחת כלום. תכתוב תצייר תרקוד תשיר תזיין אבל תפסיק עם החיפוש המטופש אחרי עזרים חיצוניים. עמית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית