הפרעות אישיות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/03/2001 | 16:59 | מאת: shuly

נערה שהובחנה וגם אמא שחייה בחו"לpbd האם יש איזה קלינקה שתוכל להושיע. אביה שמגדלה לבדו חסר ישע. הנ"ל טופלה בת השומר במחלקת של הפרעות אכילה .הנ"ל שוקלת כ 140 ק"ג אך זאת לא הבעיה. פחד מהדרדרות.............סמים מין גנבות ..............

13/03/2001 | 11:36 | מאת: shuly

עדין מחכה לתשובה על אפשרות טיפול של נערה בת 18 שהובחנה pbd shuly כתב/ה: > > נערה שהובחנה וגם אמא שחייה בחו"לpbd האם יש איזה קלינקה שתוכל > להושיע. אביה שמגדלה לבדו חסר ישע. הנ"ל טופלה בת השומר במחלקת של > הפרעות אכילה .הנ"ל שוקלת כ 140 ק"ג אך זאת לא הבעיה. פחד > מהדרדרות.............סמים מין גנבות ..............

13/09/2002 | 10:24 | מאת: מישל

13/09/2002 | 10:33 | מאת: מישל

אני אובחנתי כסובלת מהפרעת אשיות גבולית ואני סובלת למה לא מצאו איך לעזור לי אני מנסה להתאבד כמעט כל יום אני בדיכאון מהמצב שלי ולא יודעת מה יתן לי סוף סוף שקט כי אני במצב גרוע

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית