מחקר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/02/2001 | 14:45 | מאת: e.z

מעוניין לדעת היכן יש מעבדות שינה או עבודות מחקר בנושא שינה או סמים שאפשר לראות איך מתבצע המחקר או להישתתף.

28/02/2001 | 14:50 | מאת: שלהבת

אנא עיזרו לי .... מה אפשר לעשות לאחר 15 שנות חרדה.

28/02/2001 | 15:12 | מאת: ד"ר דרור גרין

שלהבת יקרה, הקריאה שלך נופלת על אזניים קשובות, אך לא ברור לאיזו עזרה את פונה. למה את מתכוונת בחמש-עשרה שנות חרדה. האם אובחנה אצלך חרדה? האם היית בטיפול? מה היו ההתפתחויות במהלך כל אותן שנים, ובאיזה מצב את נמצאת כיום? האם כעת את נמצאת בטיפול? אשמח להקשיב, ולסייע כמיטב יכולתי. שלך, דרור גרין

28/02/2001 | 15:19 | מאת: שלהבת

שלהבת מה שכתבת ,ניכתב כתגובה למה שאני כתבתי. עדיף שתכתבי שוב כשאלה בפני עצמה ואומנם יהיה יראה לך שקל להגיד אבל הכל, אבל ה כ ל עניין של פרופרציה. את יכולה להחליט מאיזה זבוב לעשות פיל ומאיזה פיל להפוך לזבוב.

28/02/2001 | 16:29 | מאת: ד"ר אורן קפלן

שלום בתל השומר יש מעבדת שנה טובה בניהולו של ד"ר ירון דגן. מעבדה מצויינת יש בטכניון. מעבדת שינה לילדים פועלת בחוג לפסיכולוגיה באוניברסיטת תל אביב בניהולו של ד"ר אבי שדה. אני מתאר לעצמי שיוכלו לכוון אותך שם. עבודות מחקר וספרות ישנם בלי סוף בתחום. חיפוש פשוט דרך מדליין או אפילו האינטרנט יעלה את כל החומר. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית