יעוץ

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/02/2001 | 22:27 | מאת: שושי

שלום רב ! כבר שנים (מאז היותי ילדה קטנה) אני תולשת את שערות ראשי ומגלגת אותן, אם זה לא השיער אז זה קצוות של ניירות הנושא מאוד מטריד אותי מכיוון שתמיד יש לי בשיער חלק שהוא קצר יותר בגלל התלישה מה הייתם ממליצים לי לעשות ??? לתשובתכם אודה !

27/02/2001 | 23:39 | מאת: ד"ר אורן קפלן

שושי שלום זו תופעה מוכרת ועקשנית. ניתן לטפל בה בשילוב של כלים פסיכולוגיים ותרופתיים. תוכלי לקרוא פרטים באתר הבא http://www.geocities.com/naamaled/index.htm בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית