תופעות לוואי של פאקסט

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/02/2001 | 21:31 | מאת: מרגלית

האם ערכי בדיקת כבד - 52, כשלפני הטיפול בפאקסט היו 28 יכולים להיות תופעת לוואי לפאקסט. (השינוי הינו תוך חודשיים מאז לקיחת התרופה)? תודה מראש.

28/02/2001 | 12:48 | מאת: עמית

על ההבדל בין סרוקסט לפקסט: שתי התרופות מכילות את אותו חומר פעיל (זהות בהרכבן הכימי). ההבדל הוא שהסרוקסט מיוצרת בחו"ל ע":י החברה שהמציאה את התרופה, ואילו הפקסט מיוצרת בארץ ע"י חברת תרופות ישראלית, ולכן ההבדל במחיר.

28/02/2001 | 20:52 | מאת: ""אור""

עזבי את הכבד האם התרופה עוזרת ??????ומה עם תופעות הלוואי????????

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית