התחזות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/02/2001 | 17:07 | מאת: ד"ר עמיר פרומן

שלום לכולם לאחרונה הופיעו תשובות בפורום בשם אורן קפלן, אך ללא הצבע הכחול המציין את מנהל הפורום. אנו מחקנו את התשובות הללו שנכתבו על ידי מתחזה, ומקווים כי דברים שכאלו לא יישנו. בכבוד רב ד"ר עמיר פרומן מנהל האתר

27/02/2001 | 17:45 | מאת: רחל

האם יש דרך להגן גם על גולשים סתם, לא רק על המומחים? בכל זאת אנחנו משקיעים זמן, בונים דמות, יוצרים קשרים בינינו לבין עצמנו... רק באופן תאורטי- האם ניתן לבדוק מאיזה מחשב הגיעה ההודעה?

27/02/2001 | 19:08 | מאת: רוז

.

28/02/2001 | 00:22 | מאת: ד"ר דרור גרין

רוז יקרה, אני מתקן את המעוות, וכל ההודעות בפורום 'הלם-קרב' ישונו. דרור גרין

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית