המתחזה היא רוז

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/02/2001 | 13:38 | מאת: סיגל

כנראה מדובר בפיצול אישיות חמור.

27/02/2001 | 13:49 | מאת: ד"ר אורן קפלן

סיגל שלום אני חושב שעדיף להימנע מלהאשים משתתף כזה או אחר, ובוודאי לא להיכנס לאבחנות פסיכיאטריות חסרות בסיס. בסופו של דבר כוונת הפורום ליצור דיאלוג חיובי בין אנשים ואין טעם להיכנס לציד מכשפות בעניין. אני סבור שעדיף לציין בקצרה כאשר מופיעה התחזות בפורום. אנו מצידנו ננסה למחוק הודעות שאינן ראויות להישאר. בברכה ד"ר אורן קפלן

27/02/2001 | 14:13 | מאת: רוז

מהי בדיוק האשמה שבה את מאשימה אותי?

27/02/2001 | 14:15 | מאת: רוז

לאורן קפלן? - הצחקת אותי, גם אני נפלתי בפח שלו בפורום הלם קרב.....

27/02/2001 | 17:20 | מאת: adi

לסיגל, רוז תמיד כותבת את שמה!!!!!! עדי

27/02/2001 | 19:13 | מאת: רוז

ושמטרתו להרגיז אותי, כי הוא שלח לי קישורים להודעות מסוימות הקשורות אלי.

28/02/2001 | 00:42 | מאת: ד"ר דרור גרין

שלום סיגל, השימוש בשמות בדויים מקובל בפורומים שלנו, אך כאשר מישהו מתחזה לאחר המוכר לנו הוא פוגע בו ובאמינות הפורום. אני מבין את תחושת חוסר הביטחון שהתחזות כזו גורמת בפורום, וגם אני ניסיתי לאתר במשך היום את המתחזה, שניסה לשבש גם את הפורום שלנו (הלם-קרב). אני מצטער שהבלבול הביא אותך להאשמת שוא. רוז איננה מתחזה. היא משתתפת פעילה וחשובה בפורום הלם-קרב, ואני יכול להעיד ללא כל ספק שאין לה כל קשר לעניין. להיפך, גם היא עמדה על ההתחזות. אני מקווה שבזאת הנושא הגיע לקיצו. בברכה, דרור גרין

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית