אני לא יודעת מה לעשות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/02/2001 | 14:25 | מאת: מיטל

שלום, קראתי את הסבריו של ד" פרומן על הפעילות וההשפעה של כדורים פסיכיאטרים ושל הסם אקסטזי על המח- על מערכת העצבים, וזה מפחיד! לא ידוע איזה נזק הכדורים האלו יגרמו בכל מה שקשור לתכונות של התאיים ונושא הסרוטונין, אני חושבת להפסיק לקחת את הכדורים לאלתר, שכן רציתי להרגיש יותר טוב זה לא שהייתי במצב של טרום התאבדוץ או איבוד קשר עם המציאות אני לא יודעת אם המקרה שלי מצדיק לקחת סיכונים כאלו שסביר להניח שיתתמשו. אני לא יודעת כיצד לנהוג בהמשך.

27/02/2001 | 00:58 | מאת: בלי שם

http://doctors.co.il/forums/list.php?f=66 פה לא עונים?עברי לפורום זה והאנשים שם יעזרו לך.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית