לדפוק שמשתמש בשם שלי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/02/2001 | 15:03 | מאת: רחל

ומשאיר הודעות לכל מיני אנשים- בהתחלה התעלמתי, אבל ההודעה שהשארת בשמי לסיגל עיצבנה ממש. זה מה שרצית? טיפת התיחסות? הנה קיבלת.

26/02/2001 | 00:58 | מאת: רחל מס' 2

לרחל שלום רב! בהתחלה חשבתי שאת מתכוונת אלי, אך כשקראתי את הודעתך הבנתי שזה לא מכוון אלי מכיוון שאני לא כתבתי תשובה לסיגל אלא למישהו אחר. אינני זוכרת אפילו מי היא אותה סיגל ומה כתבה לה אותה "רחל" שכל כך הרגיז אותך. כל כל פנים, מן הסתם רבות (ואת מבינה שגם אני ביניהן)משתמשות בשם הזה, כי הוא נפוץ וגם יפה ומונע זיהוי. יש להניח שרחל אינו שמך האמיתי וזה גם אינו שמי. למיטב ידיעתי, רוב משתתפי הפורומים משתמשים בשמות בדויים, זוהי זכותם המלאה וזה גם כתוב כאן, כפי שאת יודעת. אז בקיצור, מה שאני רוצה לומר לך, שנראה לי שכל הכעס שלך מיותר לחלוטין! כל טוב לך! רחל מס' 2!

26/02/2001 | 16:51 | מאת: רחל

היות ואת משתמשת בשם רחל מס' 2, הרי שדברי לא כוונו אליך. בעמוד זה ובקודם מופיעות מספר הודעות תחת שם הכותב "רחל" שגם מנסות כאילו לחקות את סיגנון הכתיבה שלי. כנראה שמישהו חושב שזה נורא משעשע. אין לי זכויות יוצרים על השם רחל, וגם לא ממש היה איכפת לי, עד שהרגשתי שזה ממש עובר את גבולות הטעם הטוב. לפעמים צריך להשתמש במילים חריפות כדי להעביר מסר. אני מקוה שהוא נקלט.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית