שאלה לשגית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/02/2001 | 14:15 | מאת: קרין

היי שגית, קראתי את תשובתך על הפסקת סרוקסט בהדרגה וקודם כל תודה. האם גם את עשית זאת? או שאת מפסיקה עכשיו? האם אני חייבת את אישורו של הרופא שלי או שאני יכולה ללכת לפי מה שהרופא שלך אמר? אני יודעת שזאת החלטה שלי אבל אני זקוקה לקצת עידוד. כידוע לך רופאים לא ממש מתלהבים כשהמטופל מחליט לרדת בכמות והם מתנגדים לכך, אבל נמאס לי לחוש תחושות סינטטיות, לא לחוות חשק מיני, ובכלל לא לחיות. אני כבר מעדיפה כמה התקפי חרדה נוראים, אבל גם להרגיש דברים אחרים. תודה קרין.

27/02/2001 | 23:03 | מאת: שגית

לקרין היי, אני כרגע בירידה במינון. לפי מה שהבנתי את לוקחת כבר שנה וחצי את הכדור. רופא המשפחה שלי אמר לי לקחת חצי כדור לתקופה. הפסיכיאטר המליץ כפי שהסברתי לקחת חודש-חודשיים חצי כדור ולאחר מכן יום כן יום לא חצי כדור. ז"א ירידה הדרגתית מאוד. אני חושבת שאם את מרגישה לא כל כך טוב עם הכדור את יכולה לנסות לרדת במינון ולראות מה קורה עם ההתקפים. אל תשכחי - התקפי חרדה זה ממש לא נעים. כנראה ששכחת. ואם תצטרכי אח"כ לחזור לכדורים אז תצטרכי שוב לעבור את כל ההתחלה הקשה מחדש. את צריכה לשקול איך את מעדיפה להרגיש. אני גם מהססת, אבל הפסיכיאטר אמר שחצי שנה מספיקים לי. יכול להיות שאני אקח חצי כדור כמה חודשים לפני שאני ארד לגמרי. עם חצי כדור יש לי פחות תופעות לוואי והחשש שהכל יחזור מפחיד. מה שבטוח שמצב הרוח עם סרוקסט הרבה יותר טוב. כל טוב, שגית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית