לאופיר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/02/2001 | 12:44 | מאת: ענבל

אופיר היי, אהבתי מאוד את הגישה שלך לחיים לבני אדם, ואת התובנה שאין לנו זכות לבקר ולהחליט לאנשים אחרים איך להרגיש איך לפעול ואיזה בחירות לקחת בחייהם. אני חושבת שזו הגישה הנכונה ואני בספק אם ניתן לשנות צורת חשיבה של אנשים המקובעים בעמדתם כאשר על דעה זו נבנה הבטחון העצמי שלהם והפרופיל של תכונות האופי והאמוציונאליות. ענבל

25/02/2001 | 13:05 | מאת: אופיר

תודה על ה"מחמאה"... בכל אופן,לכל אדם יש את הזכות שלו לחיות את חייו איך שהוא רוצה אבל בפורום הזה אין לאף אחד זכות להשתיק דיון לגיטימי או ליכתוב הודעות לא לגטימיות בעלות חוש הומור ירוד ל דיונים רלונטים וכואבים (כמו המיקרה של רוז) אופיר

26/02/2001 | 00:42 | מאת: בלי שם

שם מקhttp://benafshenu.jerusalem.muni.il/book/meda8.htmומך.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית