סרוקסט

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/02/2001 | 20:49 | מאת: קרין

אני לוקחת כבר שנה וחצי סרוקסט בגלל חרדות, 1 כדור ליום. לאחרונה אני מרגישה שזה כבר לא כ"כ עוזר לי ואני רוצה להפסיק. אני יודעת שצריך להתייעץ עם הרופא שלי בכל זאת הייתי רוצה עצות איך לעשות את זה. אני יודעת שחשוב חהפסיק בהדרגה, האם אני יכולה להתחיל לקחת רק חצי כדור ביום? שמעתי שסובלים מתופעות לוואי קשות כשמפסיקים, האם זה נכון בכל מקרה?

24/02/2001 | 23:33 | מאת: שגית

מביקורי האחרון אצל הרופא דיברתי על הפסקת הכדור. לפי הוראתו יש לקחת חודשיים - חצי כדור ואח"כ לרדת ל-יום כן יום לא -חצי כדור במשך חודש ואז לרדת לגמרי. בצורה כזו כמעט ולא יהיו תופעות לוואי. בהצלחה

26/02/2001 | 09:49 | מאת: מרגלית

ברצוני לדעת מה ההבדל בין שתי התרופות הנ"ל. הסרוקסאט אמור להיכנס לסל הבריאות ולכן שאלתי האם הוא טוה יותר מהפאקסט. הרופא אמר שאין בינהם הבדל. הפאקסט זול ב-100 ש"ח בערך. מדוע? תודה מראש.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית