טיפול פסיכולוגי דרך מכבי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/02/2001 | 18:07 | מאת: אופירה

האם זה נכון שלמי שיש ביטוח משלים כל פגישה עם פסיכולוג עולה לו בערך 80 שקל במקום 250?

24/02/2001 | 21:11 | מאת: ד"ר אורן קפלן

אופירה שלום תעריף מכבי לטיפול פסיכולוגי בתשלום מלא הוא 170 שקלים. הקופה מממנת בצורה כזו או אחרת כ 30 פגישות עם השתתפות עצמית משתנה מתוך סכום זה. ניתן לקבל גם טיפול בחינם במרפאות בריאות הנפש ובבתי החולים (דרך מימון מכבי). אולם למרבה הצער, פעמים רבות יש תור המתנה משמעותי כיוון שכמות הפסיכולוגים קטנה באופן ניכר מהביקוש. בברכה ד"ר אורן קפלן

25/02/2001 | 09:04 | מאת: סתיו

עד כמה שידוע לי, הפגישות הראשונות עם הפסיכולוג דרך "מכבי" עולות 70 ש"ח ואח"כ קצת יותר (מאה ומשהו). יש הגבלה על מספר הפגישות ש"מכבי" מממנת - משהו כמו 30, אבל גם אח"כ זה יותר זול מפסיכולוג פרטי. למה שלא תתקשרי לאחד הפסיכולוגים מהרשימה ותשאלי? הם יתנו לך מידע מדוייק, גם בלי שתצטרכי להזדהות או להתחייב לטיפול.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית