ריטלין וגראס

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/02/2001 | 06:15 | מאת: מושיקו

שלום. שאלתי היא כזו: אני נוהג לעשן גראס בזמני החופשי (רק אציין שהכל במסגרת חוק המקום, ואני לא עובר עבירה פלילית) וגם צריך ריטלין לצורך לימודים. בגלל נטילת הריטלין אני נמנע לחלוטין מהעישון (אשר כה חביב עליי) בזמן שאני לומד, ומשאיר תענוג זה לחופשות בלבד, כך שעובר הרבה זמן בין נטילת הכדור האחרון לבין העישון וכך גם לכדור הבא. על כן אני רוצה לדעת האם יש צורך בהפרדה המוחלטת הזאת או שאולי מספיקות כמה שעות מסוף השפעת הכדור (או אפילו יום-יומיים, בשביל הסוף שבוע) מבחינה רפואית. אני נוטל כדורים של 10 מ"ג (לא SR). אבקש לחסוך ממני הטפות בנוגע לגראס, היות ואני אדם בוגר , אני נהנה בגפי ולא מעודד, ולא מעוניין לעודד אחרים.אני שואל על עצמי בלבד. תודה רבה, מושיקו. (גראסולוג בגלות)

23/02/2001 | 18:07 | מאת: ד"ר אבי פלד

גראסולוג יקר אני לא חושב שאתה מצפה לתשובה ממני כאשר אני יודע מעל לכל ספק סהקאנאביס שאתה לוקח מסכן אותך באופן משמעותי אתה צריך לברר מה ה T1/2 (זמן להפרשת חצי מהתכשיר מהגוף) של ריטלין ובזמן זה לא לקחת כל תכשיר אחר מהרגע שהפסקת לגבי היותך "בוגר" אני לא יודע בן כמה אתה אבל בדוק שוב האם אתה באמת זקוק לריטאלין לגבי העישון אני מאד מקווה שלא ניפגש אצלי במחלקה (כשאתה סכיזופרן)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית