לטלי פרידמן וד"ר פלד

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/02/2001 | 17:50 | מאת: יוני לביא

סליחה!!! טלי, אני רוצה להודות לך על שהערת לצומת ליבי את דעתך המצויינת. אחרי שקראתי את שכתבת רציתי להביע פה את ריגשי החרטה לד"ר פלד, שכולנו יודעים את עבודתו המצויינת. מקווה שפלד היקר יקבל את סליחתי ונעביר אותה הלאה איך שאומרים, בסך הכל לא קיוותי רע חס-וחלילה והייתי במצב רוח ירוד. סליחה מעומק הלב- יוני לביא.

21/02/2001 | 18:08 | מאת: טלי וינברגר

יוני שלום רב, העיקר שהובנתי והגעה לכלל הסכמה. לנצח נטעה, נתקן ושוב נטעה ושוב נתקן וכך תמיד. הסליחה היא חלק מהגלגל. אשמח לראותך עימנו פה גם בהמשך. בברכה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית