טלי.את מתחברת לICQ?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/02/2001 | 22:33 | מאת: angel

you probably know who am i (M...) i have a new icq number 103565557. i am sorry to bother you but i must talk to you. pls - it is very important. thanks...

19/02/2001 | 23:25 | מאת: טלי וינברגר

שלום אנג'ל, אני כמעט ולא נמצאת באי.סי.קיו, בכל מקרה תשלחי לי לשם בקשה להיכנס לרשימה עם המספר החדש. בקשר לעניין הדחוף, אני אצור עימך קשר. בברכה, טלי פרידמן

20/02/2001 | 00:07 | מאת: angel

i will go there by myslef(An...) i won't take her with me.i will talk to her. but i fell it strong very strong i dont wanna get well i wanna drown... you can't save.i dont wanna be saved... i know how to do this... i have done it once... i can do it again.... good night

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית