רציתי רק לומר תודה!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/02/2001 | 01:29 | מאת: נער בן 16.5 אם בעיות דיכאון

האמת אני משאיר פה הודעה לא כי יש לי עוד בעייה אלה כי אני רוצה להביע תודה לפניות החמות שקיבלתי מצידכם זה מאוד כיף לראות שיש אנשים בעולם שמראים איכפתיות ומשדרים חממיות עדיין לא נתקלתי בהרבה כאלה במציאות ובחיי היום יום אבל יש לי בהחלט המון אתגרים ומטרות שאני רוצה להגשים בחיים אני מקווה רק שהזמן לא יעבור לי בין הידיים... ובקשר לדיכאון... אני מרגיש פחות מדוכא... למרות שלפעמים (בעיקר בערב) התחושה קצת חוזרת אני מקווה שאוכל לגבור עליה ואני מקווה שתמשיכו לסייע לאחרים.... באהבה רבה, נער. נ.ב החיבוק עדיין בא בחשבון?? :)

18/02/2001 | 08:39 | מאת: טלי וינברגר

לנער שלום רב, לפעמים צריך רק להקשיב ואז תוכל לשמוע את מי שמדבר אליך שרוצה לעזור לך שרוצה להושיט אליך יד. אני שמחה שמצאת כאן מקום נעים ומקבל, ומזמינה אותך לשוב אלינו כשטוב, כשרע, ובכלל. אתה גם יכול לשתף אותנו בניסיון שלך, ולהעניק לשאר הגולשים מהטוב שיש בך. וחוץ מזה, שיהיה לך שבוע נפלא, בברכה, טלי פרידמן

18/02/2001 | 21:46 | מאת: adi

לנער, קבל ממני את החיבוק!!!!!!!!1 עדי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית