יחסי מטפל מטופל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/01/2000 | 11:56 | מאת: אזרח

אשמח לדעת מדוע אני מתאהב ברופאות המטפלות בי? האים זו תופעה מוכרת?

10/01/2000 | 09:54 | מאת: אורנה גורן - רפואה סינית

אזרח יקר, התופעה אכן מוכרת ושכיחה וכמו כן מובנת, כנראה שהטרפסטיות שלך משרתות אצלך עוד פונקציות מלבד מטפלת, (צרכים אשר נמצאים בחסך), מומלץ בכדי למנוע כאבי לב מיותרים, פשוט ללכת למטפל. כך גם ניתן להתמקד בבעיה אשר בעיקבותיה הגעת לטיפול. בברכה, אורנה

14/01/2000 | 18:12 | מאת: אמיר זהר

לאזרח שלום רב ישנם הסברים פסיכולוגיים רבים לתופעה זו אך איני יודע אם אקלע להסבר שאכן הכי יתאים לך ולאישיותך, ולכן כול ניסיון מצידי להסביר זאת חסר כול טעם. כדי לענות לשאלה זו צריך להכירך באופן יותר אישי ועמוק. לדעתי הפורום אינו המקום לכך אך בהחלט כדאי לברר זאת בטיפול פסיכולוגי. שי קולין

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית