לרוית ו/או טלי הצילו!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/02/2001 | 10:19 | מאת: סמדר

לפני כשבועיים כתבתי לכם על חברה שלי שנמצאת במצב דיכאון די קשה ומדאיג לאחר לידה כבר אי אפשר לדעת אם זה קשור או רק עורר משהו שהיה רדום.רוית נתת לי טלפון של מרפאה שמטפלת במצבים אלו משום מה לא עונים שם.אני מנסה להשיג גם את הטלפון של איכלוב.במקביל היא התחילה ללכת בנוסף לטיפול התרופתי לפסיכולוגית פרטית אבל היא לא מרגישה שום הטבה הפסכילוגית לא מתמחה בדיכאון לאחר לידה .בקיצור האם תוכלי לתת לי שוב טלפון או המלצה באזור המרכז של מטפלים המתמחים בתחום זה.דחוף כי היא נשמעת על הפנים והיא גם לא מוכנה שיבואו אליה.!!!

12/02/2001 | 14:31 | מאת: רוית ניסן

סמדר שלום. התקשרי אלי לטלפון הנייד (בלחיצה על שמי- יופיע המספר). ביי. רוית.

13/02/2001 | 09:09 | מאת: רוז

סמדר, קודם כל מאוד חשוב , את גם יכולה לעשות הרבה עבור חברתך, תשהי איתה הרבה,, או תדאגי שיהיו איתה אנשים. חשוב להוציא לאויר הצח, לטייל, ולבדר את רוחה. והכי הרבה להשגיח עליה כמה שיותר, אם אפשר לעזור לה , או לדאוג שיעזרו לה בעבודות הבית הפשוטות, לדיכאון אחרי לידה יש לפעמים השלכות טראגיות, וכדאי למנוע אותן.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית