סכיזואקטיב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/06/2000 | 14:58 | מאת: יובל

שלום רב לאחרונה נתקלתי בבחור הסובל מתופעה הקרויה: סכיזו-אקטיב. 1. האם תוכלו להסביר בדיוק במה מדובר? 2. האם ישנה ספרות בנושא בתודה מראש יובל

16/06/2000 | 16:48 | מאת: אמיר זהר- פסיכולוג קליני

ליובל, שלום אין מונח בשם סכיזואקטיב. אולי אתה מתכוון לסכיזואפקטיב. מדובר בדיאגנוזה פסיכיאטרית שניתן לכתוב עליה הרבה ומובן שיש ספרים בנושא.לפני שאני מרחיב הייתי רוצה לדעת ממך יותר לשם מה נחוץ לך לדעת. במה המידע יעזור לך בקשר לבחור שפגשת. אם אתה מעוניין לפרט אשמח להתייחס. אמיר