לד"ר פלד- tardive dyskinesia

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/02/2001 | 22:35 | מאת: לילי

האם TD יכול להתבטא בברוקסיזם והפרעות נשימה?

12/02/2001 | 00:41 | מאת: אמא של...

גם אני אודה לך באם תתייחס למאמר שקראנו, אם להכנס לחרדות כבר כעת??????? מאז שקראתי, אני ממש ממש לא שקטה.. דווקא הכדור, שאמור להיות חסר תופעות לוואי, עלול לגרום לתופעות בלתי הפיכות???? האם זה עניין של סטטיסטיקה? או שיש הסתברות אחרת? תודה על התייחסותך.

12/02/2001 | 01:39 | מאת: אמא של...

2930 אתרים העוסקים בנושא טרדיב דסקינזיה, ורובם ככולם, נגד שימוש בתרופות נוגדות פסיכוזה.. ורק אתר אחד, עוסק בהשוואה להלופרידור, ובו נטען שהשימוש בריספרידל, יש בו סכנה פחותה.. מאשר להלופרידור. ממש מנחם. http://www.aafp.org/afp/991015ap/tips/22.html מה עלינו לעשות? לחזור לתופעות הפסיכוטיות? או לסכן את יקירינו בתופעת הלוואי הכל כך מזוויעה.?? והבלתי הפיכה. שימו לב למספר האתרים.....אלפים........ הנושא נטחן מכל עבריו ..... וכולם נגד נטילת התרופה.. ואנחנו הסובלים, שהאמנו שהבאנו מרפא פילאי לסובלים מהמחלה, נטחנים מדאגה חדשה. מה עושים כעת? כשהמידע הזה מחלחל כמו רעל לנשמתי?????

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית