קלונקס ופריזמה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/02/2001 | 20:19 | מאת: אסטרליס

1.ברצוני לשאול האם אין תגובה בין תרופתית בין קלונקס ופריזמה. בזמנו לקחתי חצי פריזמה על הבוקר ובמשך הזמו התחלתי להקיא. על התרופה כתוב שאסור לקחת תרופות נוגדות דיכאון עם תרופותת הרגעה. האם זה נכון. 2. האם פריזמה גורם לחוסר תיאבון. נאמר לי ע"י פסיכיאטרית שאפילו אם מרזים בהתחלה אח"כ הכל חוזר ומעלים חזרה במשקל. 3. אני אובדת עצות . כל כדור שנותנים לי לא משפיע עלי טוב . האם יש לך המלצה כלשהיא. הרופאה שלי הרימה ידים.

09/02/2001 | 21:29 | מאת: ד"ר אבי פלד

אסטרליס כתב/ה: > > 1.ברצוני לשאול האם אין תגובה בין תרופתית בין קלונקס ופריזמה. לא אין תגובה כזאת > בזמנו לקחתי חצי פריזמה על הבוקר ובמשך הזמו התחלתי להקיא. על יש לקחת את התכשיר לאחר האוכל (כיבה מלאה) כי גורם לבחילות > התרופה כתוב שאסור לקחת תרופות נוגדות דיכאון עם תרופותת הרגעה. > האם זה נכון. זה הוראה כללית - ממלאת צורך משפטי - להקטין סיכון של לקיחת תחשירים לא מתאימים יחד > 2. האם פריזמה גורם לחוסר תיאבון. נאמר לי ע"י פסיכיאטרית שאפילו > אם מרזים בהתחלה אח"כ הכל חוזר ומעלים חזרה במשקל. פריזמה גורם לבחילות > 3. אני אובדת עצות . כל כדור שנותנים לי לא משפיע עלי טוב . האם > יש לך המלצה כלשהיא. הרופאה שלי הרימה ידים. מה הכוונה משפיע - בתחילה כל התכשירים לא משפיעים מיד ולפעמים יש תופעות לוואי - ניסית לאורך זמן ? את באמת זקוקה לתכשיר הנל - אולי לא?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית