דיכאון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/02/2001 | 01:49 | מאת: רינה

איך יוצאים מדיכאון? הפרוזאק לא ממש עוזר. האם מישהו מכיר דרך פשוטה וקלה להעלם? תודה ר.

04/02/2001 | 03:36 | מאת: יוני לביא

רינה, לכל אחד יש את השיטה המיוחדת שלו, יש כאלה שנכנסים לזה חזק יש כאלה שמעבירים את זה בחפיף, תמצאי לך את השיטה שלך ותשפרי אותה עם הזמן, את לא צריכה לא פסיכולוגים לא תרופות ולא כלום. בהצלחה, יוני.

04/02/2001 | 11:28 | מאת: רינה

לא ההתיחסת לשאלתי כלל. אני שאלתי האם מישהו מכיר דרך להעלם. אני מצפה מאינטיליגנט שיספק לי תשובה טכנית לעניין ולא התחכמות. אתה במקום לעזור אתה מזיק. ר.

04/02/2001 | 22:52 | מאת: אריה

צריך הרבה הרבה סבלנות ורצון לנסות סוגים שונים של תרןפןת עד שמוצאים מה משפיעה .

10/02/2001 | 12:07 | מאת: טלי וינברגר

רינה שלום רב, טיפול תרופתי בלבד ללא תמיכה של טיפול תסיכותרפויטי הוא טיפול מוגבל. שילוב שני הדברים הוא היעיל בעיני במצבי דיכאון, כמו גם במצבים רבים אחרים. אם את זקוקה להמלצות על פסיכותרפויטים, צרי עימי קשר ואשמח לעזור (פרטיי בכרטיסי האישי בהקלקה על שמי). בברכה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית