חלון בתוך חלום

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/01/2000 | 12:25 | מאת: החולם

שי שלום מאוד נהניתי לקרוא את הכתבה על החלומות האם תוכל להסביר את המונח "חלון בתוך חלום", אותו שמעתי פעם בתכנית רדיו שעסקה בנושא החלומות. הכוונה למיטב זכרוני היא כי מדובר בחלום בתוך חלום או משהו כזה.

14/01/2000 | 18:04 | מאת: אמיר זהר

לחולם שלום אינני מכיר מושג זה של חלום בתוך חלום, אך אולי הכוונה שהחולם, חולם שהוא חולם. יתכן ולחלום יש משמעות פסיכולוגית אישית עבור החולם ולכן הוא חלם על החלום. לשם הבנת המשמעות הפסיכולוגית הזו עליי להכיר יותר את התוכן של החלום ולהכיר יותר את החולם.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית