הפרעות אכילה- לאורן קפלן.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/02/2001 | 11:23 | מאת: ליאור

אורן קפלן שלום. אני לא בטוחה שזה המקום לשאול שאלות אלו, אך בכל זאת אשמח לקבל תשובה ממך. אני מעוניינת בטיפול פסיכולוגי, מכיון שאני סובלת כבר כמה שנים מהפרעת אכילה. אם תסכים כמובן, אשמח להיות מטופלת שלך באופן פרטי ( אני גרה בגבול גבעתיים-ר"ג), בהנחה שאתה נתקלת כבר בהפרעות אכילה . אשמח לקבל ממך תשובה. ליאור.

03/02/2001 | 12:22 | מאת: adi

שלום ליאור, דווקא טלי יכולה לעזור לך יותר טוב, כי זה תחום התמחותה. עדי

03/02/2001 | 12:30 | מאת: ליאור

עדי. הפניה שלי לאורן קפלן היתה בגלל הצורך שלי בפסיכולוג. זה לא משנה דרך אילו אנשים זה יעבור פה.. בסוף אני אופנה לפסיכולוג... אז למה לא לקצר את הדרך?! ליאור.

03/02/2001 | 20:44 | מאת: ד"ר אורן קפלן

ליאור שלום אנא כתבי אלי לדואר האלקטרוני ונמשיך משם. אני עוסק בתחום הפרעות אכילה מספר שנים. [email protected] להשתמע ד"ר אורן קפלן

04/02/2001 | 00:11 | מאת: ליאור

לאורן קפלן, שלחתי לך אימייל מקווה שקיבלת אותו. ליאור

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית