סימפטומים מוזרים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/01/2001 | 23:51 | מאת: מאיה

ברצוני לשאול על אישה בת 45 אשר מידי פעם נתקפת במין תופעה מוזרה: מדברת לא לעניין לגמרי כ15 דקות, לאחר מכן חשה ברע עד שמתאוששת. ואז חוזרת לעצמה. הכל פיקס. ואז עכבור חודש-חודשיים שוב למספר דקות מדמיינת דברים וכשמנסים לשכנע אותה שהכל בסדר, ממשיכה בשלה עד חלוף ההתקף. ביין ההתקפים הנדירים האלה מתפקדת כרגיל. רוב ההתקפים קורים כאשר היא מרגישה חולה (כאבי גרון וכדומה) עם הרגשת חום אבל ללא חום. בדיקת סי טי מוח תקינה. תופעה מוזרה ביותר , אני נבהלתי ממנה מאוד. האם יכולה להצביע על בעיה נפשית? תודה

31/01/2001 | 00:06 | מאת: ד"ר אבי פלד

נשמע כמו התקף אפילפטי לא טיפוסי סיטי לא מספיק יש לבצע בדחיפות MRI מוח ו EEG sleep-deprivation או בזמן התקף הייתי ממהר להשלים את הבדיקות חשוב גם בדיקה נויורולוגית לעדכן אותי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית