קנאה- לאיריס ראי תגובה בע"מ 113

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/01/2001 | 21:10 | מאת: אילנית

איריס היי, מה קרה , היית כ"כ תקיפה, מדוע את לא מגיבה לדבריי???? תכנסי לע"מ 113 אילנית

31/01/2001 | 19:38 | מאת: איריס

אילנית היי .. יש לך שם יפה .. ראשית בואי ונבהיר דבר אחד - אין תקיפות בשיחתנו ולא תהיה . שנית - מתגובתייך בלבד ניתן להבין שאת יודעת שהוא אוהב .. עם זאת החבר שלך סגור מלהביע את צמו כי הוא מכונס בעצמו , קרוב לודאי שקשה לו , ואם את בעמדת עליונות קחי יוזמה - תופיעי אצלו בבית ותצעקי עליו , אהבי אותו, אלא אם נשברת ו/או אין לך כח ו/או האפשרויות החדשות קורצות לך או עדיפות על פניו . אם התשובה לעיל היא כן .. אז זה מדבר בעד עצמו , ואם התשובה היא לא אז למה את מחכה ??!!! אני מקווה שאין לך את משחקי הכבוד .. ושהוא יתקשר קודם ושטויות כאלו ואחרות , בסוף כשנימצאים ביחד זה לא משנה וזה נשכח . להפך לדעתי הוא יכבד אותך יותר . זיכרי בסך הכל הוא גבר עם כל זה שהוא גבר - הם ילדים קטנים ועקשניים . ספרי לעצמך את האמת לפני כל דבר . מאחלת לך אושר ואהבה .

31/01/2001 | 20:14 | מאת: אילנית

איריס היי, אין לי כח למשחקים, עכשיו יש לי בעיות אחרות לטפל בהן. הוא יודע שאני עדיין אוהבת והוא יודע את כתובתי, עשיתי מעל ומעבר, עייפתי.... תודה בכל אופן אילנית ( את באמת חושבת שיש לי שם יפה? לא קשה לך לבטא אותו? )

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית