ילדים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/01/2001 | 14:50 | מאת: הלן .ז.

אני אמא לילד בן שנה ושמונה חודשים. מזה כשלושה חודשים החל בני להכות את עצמו ולמען האמת זה מפחיד אותי מאוד! אני לא יודעת איך לטפל בנושא , ניסיתי להתעלם אבל כואב לי לראות אותו ככה. ( מן הראוי היה לציין שהוא לא מכה עצמו בצורה מוזרה אלא נותן לעצמו מכה בראש! וזהו ללא המשך.) אנא תנו לי פתרון . מודה לכם. הלן.

30/01/2001 | 15:46 | מאת: רוית ניסן

הלן שלום. האם תוכלי לפרט יותר? האם הוא דופק את ראשו על הריצפה? האם הוא מכה עם היד? מתי זה קורה<? האם זה קשור למעברים, פרידות, רעב, עייפות? כיצד הוא מגיב למכות הללו? כיצד את מגיבה? פרטי- ואנסה לחשוב איתך ביחד. תודה. רוית.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית