מאמרים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/01/2001 | 15:27 | מאת: עירית

שלום, הייתי מעונינת לדעת אם תוכל להמליץ לי על מאמרים בהם מדובר על תלות של מטפל במטופל, או תלות ביחסים בין מטפל למטופל. אודה לך. עירית.

28/01/2001 | 20:52 | מאת: רחל

קראת את על הספה של יאלום?

28/01/2001 | 22:22 | מאת: ד"ר אורן קפלן

ובכלל ספריו של יאלום עוסקים בזה רבות. בנוסף, אם תקלידי את המילים transference and psychotherapy ותעשי חיפוש בכל מנוע חיפוש באינטרנט תקבלי חומר רב והסברים. יש בנושא הרבה מאוד חומר, הן מקצועי והן פופולרי. אם תכווני יותר מה את מחפשת אוכל להמליץ לך על חומר קריאה מתאים. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית