יום הולדת-התגברות-תודה לכל הצוות!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/01/2001 | 23:35 | מאת: אילנית

שבוע טוב, לא פעם גוללתי בפורום את מערכת היחסים הסבוכה שהיתה לי עם בן זוגי וקיבלתי מכם תשובות כנות ומחזקות.כאבתי את פרדתי כמו שלא כאבתי מעולם, חשבתי שעולמי חרב עליי. במשך תקופה ארוכה התהלכתי והעמדתי פנים שהכל בסדר אצלי בזמן שהכאב נגע בכל תא ותא בגופי עד שצעקתי ללא קול, עד שבכיתי ללא דמעות.כולם אמרו שהזמן מרפא את הפצעים, אך לא האמנתי - הוא מרפא אבל לא אצלי כך חשבתי.היום חגגתי יום הולדת, פחדתי מהיום הזה, פחדתי שאצטרך להעמיד פנים שאני מאושרת ולא אוכל לעמוד בזה.רציתי לשתף אתכם שעמדתי די בכבוד ואפילו הצלחתי להעלות חיוך על פניי- כנראה שבאמת הזמן הוא התרופה הטובה ביותר... עדיין לא התגברתי לחלוטין, אבל אני בהחלט בדרך הנכונה! וזה הזמן והמקום צוות יקר להודות לכם מקרב לב על התייחסות לבעיותיי ועזרתכם הכנה: לטלי, ד"ר פלד, ד"ר קפלן ודרור גרין - כלכם בלי יוצא מהכלל עניתם על שאלותיי{ לעיתים כתבתי שאלות בשם אחר} והתודה הגדולה מכולם מגיעה לך - ע - חברתי האחת והיחידה שהיית לצידי בשעות הקשות ולא התייאשת... תודה!!! ILANIT

27/01/2001 | 23:52 | מאת: ע

אילנית, העיקר שיש לנו את הדיסק של חמי, מי צריך יותר ? :) ענת

28/01/2001 | 22:31 | מאת: ד"ר אורן קפלן

מזל טוב אילנית וטוב לשמוע, הן שנעזרת, ובעיקר, שהיום יותר טוב ושאת בדרך הנכונה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית